Kursutvärdering görs enkelt med vår nya lösning, KursEval.

2017-02-17

Allt började med en kund som kontaktade oss och frågade om det var möjligt att hitta anledningen till att en viss del av deltagarna i deras kurser bestämt sig för att sluta delta i dem tidigare än beräknat. Numera utvecklas vårt samhälle, vetenskap, teknik snabbt och kontinuerlig utbildning är ett oundvikligt sätt att hålla sig till tiden. Moderna studenter vill snabbt förvärva värdefulla färdigheter och kunna använda dem strax efter kursens slut. Men mål och typer av träningssessioner skiljer sig från varandra och det finns ingen universell lösning som kan vara effektiv i alla fall.

Det är därför vi har utvecklat KursEval, lösningen som kan utvärdera olika kurser med hjälp av enkla att använda automatiska tillfredsställande undersökningar. KursEval är emellertid inte bara ett verktyg, det är en fullvärdesservice, som gör det mesta av arbetet med att utvärdera era kurser till er.

Du behöver inte:

- Söka på Google efter lämpliga undersökningar och frågeformulär, det blir då en gissning och om det fungerar eller inte (vi gissar inte utan skapar en undersökning för er om ni beställer hela paketet);

- Skicka enkäter manuellt till kursdeltagare en efter en eller manuellt spåra och skicka påminnelser till dem som ignorerade inbjudan att fylla i enkäten första gången (KursEval gör det automatiskt enligt dina inställningar);

- Läsa långa manualer och titta på oändliga instruktioner om hur du installerar och använder systemet (varje avsnitt i vår bruksanvisning är bara några få meningar långa och kräver ingen specifik kunskap);

- Analysera och räkna svar manuellt baserat på datum, månad, handledare etc. (rapporter finns tillgängliga i realtid och kan direkt filtreras efter dina behov).

Hur fungerar KursEval?

1) Anslut ditt Examinare Survey Tool-konto till ert konto på KursEval (kopiera klistra in två textrader)
2) Skapa en undersökning inuti Examinare.
3) Skapa en klass i KursEval och skriv in namnen och e-posterna på kursdeltagarna eller importera dem från något program, som MS Office, Google Docs, Open Office, Libre Office etc. Om du arbetar med samma klasser, skapa dem bara en gång och välj sedan bara motsvarande templat i rullgardinsmeny.
4) Välj enkäten och fyll i texten i dina inställningar för e-postinbjudan (och påminnelser).
5) Välj hur snart du vill att deltagarna ska få din undersökning: strax efter avslutad träning eller några dagar senare.

Och du är klar!


KursEval är skapad för att bli ett obligatoriskt verktyg för er som vill kursutvärdera. Det kan accelerera företagstillväxten och hjälper till att undvika upprepning av onödiga misstag. Den samlade feedbacken från kursdeltagarna tillåter inte bara att utvärdera träningsprogram, kurser och instruktörer. Med det kan du också rikta in utvecklingen av specifika färdigheter för särskilda deltagare eller lektioner och planera vidareutbildning för något annat fält eller utbildningsområde.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

1+8= * *