KursEval byter namn till Class Evaluator.

2018-09-28

Under 2018 har vi vidareutvecklat vårt verktyg och nu döper vi om det till Class Evaluator. Vårt gamla varumärke KursEval har bytt namn till Class Evaluator. Vi har arbetat hårt för att göra en långsam och jämn övergång. Som en ny funktion erbjuder vi nu rabatterad API-anslutning till din favorit-API-aktiverade plattform.


Sedan vi startade Class Evaluator har vi integrerade anslutningar till många plattformar som hanterar studentinformation. Även om dessa plattformar är stora för mängden användare, vet vi också att det finns många fler plattformar där ute.


Så välkommen till den nya och förbättrade Class Evaluator, där du inte behöver oroa dig för undersökningar av studenttillfredsställelse, vi hjälper er att hantera dem!

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

5+1= * *